1.499,00 kr.

Gå til kurset og bliv klogere på, hvad du får med dette kursus.
Groupnavn:
Pladser:
Total: 0,00 kr. Nedsat pris
Kurser in this Group

Til institutioner og større grupper

Bestil flere licenser og spar penge

Er du interesseret i online-kurset til flere af dine medarbejdere? Så kan du bestille alt fra 2 til over 100 licenser med det samme.

Når du bestiller mellem 20-99 licenser, sparer du 50% pr. licens.
Prisen er derved 749,50 kr. inkl. moms pr. licens.

Bestiller du over 100 licenser, sparer du 70% pr. licens.
Prisen er derved 450 kr. inkl. moms pr. licens.

I kan vende tilbage til kursusindholdet igen og igen - og få glæde af kurset, når det passer ind i jeres hverdag. I kan f.eks. vælge at se de seks moduler lidt efter lidt og optræne jeres "hen imod-muskler" sammen.

I toppen kan du tilføje kurset til din indkøbskurv, og her kan du vælge "Hold" i stedet for "Individuel". Derefter kan du vælge hvor mange licenser, du vil købe. Herefter kan du vælge at betale med kort eller med fakturering, hvis I har EAN-nummer. 

Næste skridt er at oprette brugerne. Du indtaster emailadresser og navne på de specifikke medarbejdere, og så er de klar til at komme i gang med at tage kurset. 

Hvis du ønsker at købe licenser til din personalegruppe i dag men ønsker, at medarbejderne først modtager velkomstmailen fra kurset på et senere tidspunkt (f.eks. om nogle uger eller måneder, hvor I har planlagt et kompetenceudviklingsforløb eller har mere tid i kalenderen), er du hjertelig velkommen til at lave en skræddersyet bestilling via info@hjernesmart.dk

Hvis du oplever tekniske problemer eller har spørgsmål, så kontakt Support via e-mailen her.

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen