Framestorm-kurset den 19.-21. november

Start: 19. november 2024 kl. 9.00.
Slut: 21. november 2024 kl. 15.30.
Store Kro i Fredensborg

Her er kurset, som tidligere deltagere giver 5 ud af 5 stjerner. Du lærer at reframe i praksis og forstår “på egen krop”, hvorfor forskere slår fast, at reframing burde være i vandet, vi drikker. “Reframing” vil sige evnen til bevidst at skifte perspektiv og se en situation (eller en person) fra nye og andre vinkler. Det burde være en essentiel livskompetence for alle, men det er i stedet en fremmed fugl for de fleste, både i arbejdslivet og i privatlivet.

Har du spørgsmål til kurset eller tilmeldingen, så skriv til info@hjernesmart.dk

Undervisningen foregår mellem kl. 9.00 og 15.30. Ofte hygger de kursister, der vælger at overnatte på hotellet sig sammen om aftenen – eller slapper af hver for sig.

14.985 kr. + moms

18.731,25 kr. inkl. moms

11 på lager

Kan du svare “ja” til ét eller flere af spørgsmålene nedenfor– og hvis du tilmed ønsker at opbygge kompetencen til at kunne tackle disse situationer med et større overskud – så er kurset her for dig

 • Kender du til at fortolke situationer i dit liv på måder, som dræner eller irriterer dig? Du mærker måske, at dine tanker kører i ring; eller i en nedadgående spiral?
 • Oplever du dig nogle gange “låst” i dit perspektiv på andre mennesker – og ude af stand til for alvor at kunne få “hul igennem” til mere konstruktive, empatiske eller grænsesættende fortolkninger?
 • Har du ansvar for andre, som ofte udfordres over evne, forventes at have fleksible “mindset” eller skal omstille sig til evigt foranderlige omgivelser?

 

På kurset vil vi træne Framestorm i praksis:

 • Hvad gør du, og hvordan får du metoden “ind under huden”?
 • Hvilke fortolkninger egner sig til at blive reframet og af hvem?
 • Hvad er Framestormens etik?
 • Hvornår skal vi absolut ikke reframe?
 • På hvilke måder kan du optræne evnen til i enhver situation – på sekunder – at kunne se andre udlægninger end den, der ligger lige for?
 • Hvordan bevare lethed og glimt i øjet, når du Framestormer?
 • Hvordan bruger du dine værdier aktivt i din omfortolkning af situationer?
 • Hvad er dine favorit-reframings-spørgsmål, som du kan bære med dig gennem livet og vende tilbage til igen og igen med god effekt?

Læs mere om Framestorm-kurset på Hjernesmart.dk

Aflysning/flytning til andet kursus:

Aflysning af kursusdeltagelse – eller flytning til andet kursus – kan ske omkostningsfrit indtil to måneder før afholdelsen. Ved aflysning af kursusdeltagelse – eller flytning til andet kursus – mindre end to måneder og mere end to uger før afholdelsen, tilbagebetales 50% af kursusprisen. Ved aflysning af kursusdeltagelse – eller flytning til andet kursus – mindre end to uger før afholdelsen, gives der desværre ingen tilbagebetaling, men kunden tilbydes deltagelse i et senere kursus med 33% rabat.

Udvalgte anmeldelser

“En elegant omfortolknings-metode, der aktiverer potente processer i hjernen.”

Dr. Jeffrey Schwartz, der introducerede begrebet ”selvdirigeret neuroplasticitet

”Vanvittigt godt kursus. Det er livsnødvendigt at lære at framestorme. Så enkelt er det.”

Thomas Vigild, højskolelærer og spildesigner

”En revolutionær metode til at se relationer og udfordringer fra nye vinkler.”

Marianne Breds Geoffroy, speciallæge i psykiatri og PhD

”Et kraftfuldt eksempel på legende intelligens.”

Anthony DeBenedet, læge og forfatter til bogen “Playful Intelligence

”FLIP er et intelligent og særdeles brugbart bud på en ’manual’ til en gammel hjerne i en moderne verden. Læs den og gør din hjerne til en medspiller.”

Imran Rashid, læge, forfatter og foredragsholder

“Efter Framestorm-kurset har jeg haft det, som om jeg er begyndt at vinterbade. Mine sanser og celler er blevet vækket af dvale, og jeg kan nu se muligheder, hvor jeg før var låst i vanetænkning og til tider blev fanget i negative spiraler. Kurset har givet mig brugbare redskaber, så jeg selv kan omfortolke og få sat nye perspektiver på situationer eller mennesker. Tusind tak for nogle skønne dage med kloge ord og dejlige mennesker!”

Ane Irene Randleff, udviklingskonsulent

Video: Direktør Annette Dahl fortæller om, hvad det har givet hende at lære at reframe

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen